Lucrări de modernizare în Târgu Frumos. Șase străzi vor fi reabilitate, iar canalizarea din oraș va fi extinsă

Primaria-Targu-Frumos

Șase străzi cu o lungime de aproape 4 kilometri din orașul Târgu Frumos vor fi modernizate. Totodată, a fost semnat contractul pentru extinderea canalizării, care va traversa străzile pe o lungime de 500 de metri.

„Șase străzi din orașul Târgu Frumos vor fi reabilitate in următoarea perioadă. A fost semnat contractul cu o valoare de 5,4 milioane de lei fara TVA, comisia de evaluare a ales oferta constructorilor cu prețul cel mai mic depusă în cadrul licitației.Cele 6 străzi din orașul Târgu Frumos au o lungime de aproape 4 kilometri pe lista de investiții fiind următoarele : Unirii, Nucărie, Măicuța, Ogorului, Lunca Bahluieț, Nouă. Totodată, a fost semnat si contractul pentru extinderea canalizării din oraș, valoarea finală a contractului a ajuns la 590.358 de lei, fără TVA. Conform caietului de sarcini, lucrările de extindere vor fi pe străzile Lunca Bahluieț, Adâncata, Ogorului și Unirii”, este anunțul făcut de Ionel Vatamanu, primarul orașului Târgu Frumos.

Ordinul de începere a lucrărilor trebuie dat în termen de 180 de zile de la semnarea contractului. Cel mai probabil, șantierul va fi deschis în primăvară.