Lucian Bode, despre Arafat: Evaluarea nu se face în baza unui incident tragic

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat luni, că evaluarea secretarilor de stat nu se face în baza unui incident tragic, așa cum a fost cel de la Constanța. El a făcut această afirmație după ce a fost întrebat dacă este mulțumit de activitatea lui Raed Arafat.

“Evaluarea secretarilor de stat nu se face în baza unui incident tragic, așa cum a fost la Constanța. O evaluare a activității unui secretar de stat este mult mai complexă și nu am pus în discuție în acest moment evaluarea activității domniei sale. Cu siguranță, vom avea la un moment dat o evaluare pe toți secretarii de stat, nu țintit pe o persoană. (…) Dacă se vor bucura de susținere politică în continuare vor rămâne în funcție. (…) Categoric, nu se pune problema doar de susținere politică, activitatea de până acum este foarte importantă”, a spus Lucian Bode.

Ministrul de Interne a anunțat că de luni și-a început activitatea și grupul de lucru care trebuie să analizeze posibilitatea de a achiziționa la nivelul ISU-urilor a pernelor pneumatice de salvare.

Sursa: Digi24