Luca Mihai are multiple fracturi craniene, este confuz si prezinta o stare de somnolenta

Noi vesti de la Bucuresti dupa accidentarea groaznica suferita de tanarul jucator al Politehnicii Iasi, Luca Mihai, in timpul partidei cu Dinamo Bucuresti. Potrivit reprezentantilor clubului din Copou starea jucătorului este stabilă, mijlocașul aflandu-se internat într-o rezervă la Spitalul Elias din București.

Medicii fac, în continuare, investigații pentru stabilirea unui diagnostic exact. Are multiple fracturi craniene, pometele deplasat. Încă este confuz și prezintă stare de somnolență. În urma loviturii primite de la adversar în minutul 29 al meciului din deplasare cu Dinamo, Luca a căzut pe teren în stare de inconștientă și intervenția imediată a asistentului medical al clubului iesean, Andrei Gîdea, precum și a medicilor de pe ambulanță l-a ajutat să devină conștient. Prezenta sângerări la urechea dreaptă și respira cu dificultate, însă și-a recunoscut părinții la mașina salvării, chiar dacă nu era coerent în vorbire.

„Încă din timpul meciului, reprezentanții clubului nostru sunt în permanentă legătură cu medicii și familia lui Luca și avem toată încrederea că tânărul nostru jucător va reveni cât mai curând în vestiar alături de colegii săi. Luca Mihai și clubul nostru vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare și așteptăm cu toții veștile bune”, a transmis clubul iesean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *