Lotul FC Botoșani se reunește pe 6 ianuarie

fc botosani

Jucătorii echipei FC Botoșani vor avea o vacanță scurtă. Pe 6 ianuarie ei vor trebui să fie prezenți la stadionul Municipal iar pe 10 ianuarie vor pleca în cantonament.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a programat reunirea lotului pe data de 6 ianuarie. Nu va fi o perioadă de acomodare la efort ci se va face vizita medicală după care se va pleca în cantonament.

„Reunirea va fi pe data de 6 ianuarie. Pe 7 și 8 este vizita medicală. Pe 9 ianuarie plecăm la București iar pe 10 ianuarie în Antalya. Va fi un cantonament de 12 zile cu cinci jocuri amicale”, a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul botoșănean vrea ca pe data de 6 ianuarie să aibă tot lotul cu care va aborda a doua parte a sezonului. Vestea bună este că mijlocașul Jonathan Rodriguez și fundașul stânga Soiledis au semnat deja prelungirea contractelor.

„Nu accept să îmi vină jucători pe 1 februarie și pe 2 să-i vedem în teren. În niciun caz. Dacă vor veni, vor veni pe data de 6 ianuarie la reunire”, a mai spus Liviu Ciobotariu.

Campionatul se va relua pe data de 1 februarie. În primul meci oficial din 2019, FC Botoșani va juca în deplasare împotriva formației Concordia Chiajna.

Sursa: btonline.ro