Loredana, criminala din Mangalia care şi-a înjunghiat cea mai bună prietenă, vrea să rămână în arest

Procurorii cer prelungirea arestului preventiv pentru criminala din Saturn, Loredana, care şi-a înjunghiat cea mai bună prietenă.

Tânară care şi-a ucis cea mai bună prietena şi i-a ascuns cadavrul într-o valiză vrea la rândul ei să rămână după gratii. 

Fata de 18 ani va fi adusă astăzi în fața magistraților din Constanța cu propunere de prelungire a arestului preventiv pentru 30 de zile. 

Inițial, tânăra a ales să nu conteste această decizie a magistraților asupra faptei sale.

Este vorba despre crima de la Mangalia, acolo unde o tânără de 18 ani a înjunghiat-o pe cea mai bună prietenă a sa, într-o cameră de hotel. După toată această crimă, i-a abandonat trupul sub o bancă dintr-un parc din localitate.

În tot acest timp pe care l-a petrecut în spatele gratiilor, Loredana a fost supusă și unor expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul în care a produs crima.

Loredana Atănăsoaie a fost arestată preventiv pentru următoarele 30 de zile, fiind acuzată de omor, faptă pe care a şi recunoscut-o atât în faţa procurorilor, cât şi în faţa judecătorilor prin declaraţia pe care a dat-o.

sursa antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *