Locuri de toamnă la USAMV

In perioada 6-11 septembrie, USAMV Iasi face inscrieri pentru studii de licenta, masterat si doctorat. Pentru sesiunea din aceasta toamna, Universitatea de  Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară“ Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, oferă peste 350 locuri.â

La Facultatea de Agricultura sunt disponibile 116 locuri dintre care 96 bugetate. Facultatea de Horticultura pune la bataie in aceasta sesiune 90 de locuri – 85 la buget si 5 cu taxa iar Facultatea de Zootehnie scoate la concurs 59 de locuri, 34 bugetate si 25 cu taxa. La Facultatea de Medicina Veterinara admiterea se face prin concurs. Pentru aceasta sesiune mai sunt libere 17 locuri la buget si 45 la taxa.

Rectorul USAMV a anuntat in premiera pentru stirile Tele M ca din acest an studentii se pot bucura de spatii noi de studiu, practica si cercetare.

Cu exceptia domeniului Medicina veterinara, admiterea se face pe baza notelor obtinute la Bacalaureat iar pe toată perioada cursurilor studenţii pot  beneficia de cazare, burse, stagii de practică în țară și în străinătate, acces la tehnologii de ultimă generaţie.

Studiile din învăţământul universitar agronomic se încheie cu examen de licenţă, absolvenţii dobândind titlul de “inginer” în specializarea urmată, respectiv “licenţiat” în medicină veterinară sau biologie.

Daca alegi sa fii usamv-ist, gasesti mai multe detalii pe www.uaiasi.ro.