Locuri de recreere amenajate de Direcția Silvică Iași

Iesenii pasionati de drumetiile in aer liber si de pescuit pot descoperi noi locuri special amenajate de Directia Silvica Iasi. Printre principalele atractii este amenajarea piscicola Schitu Duca care se afla la aproximativ 25 km de Iasi.

Amenajarea Piscicola Schitu Duca este o locatie special amenajata pentru pescuitul recreativ-sportiv, dar si pentru productia piscicola de crapi, fitofagi si carasi.

Gabriel Doncean, Director Direcția Silvică Iași

Va pot spune ca tot ceea ce este amenajat acolo, pontoane, casute, foisor, loc de cazare, foisor pentru stat la masa toate sunt facute in regie proprie de catre personalul angajat al Directiei Silvice. Avem o sectie de debitare si de prelucrare a lemnului si cu eforturile noastre am reusit incepand cu data de 24 aprilie sa deschidem aceasta locatie unde suntem foarte bucurosi ca foarte multi asteptau ca aceasta locatie sa fie deschisa si au venit si vreau sa va spun ca nu sunt dezamagiti.

Pasionatii de pescuit au inceput deja sa viziteze locatia, saptamana trecuta fiind organizat un concurs la care au participat peste 100 de pescari. Pe langa aceasta locatie, Directia Silvica Iasi a amenajat o locatie moderna si in Raducaneni.

Gabriel Doncean, Director Direcția Silvică Iași

Avem o cabana pe care o avem pe fondul de vanatoare Bunesti de la Ocoul Silvic Raducaneni, respectiv cabana de vanatoare Bunesti unde acolo era un fond de vanatoare republican de mistreti pentru Ceausescu unde a fost de vreo trei ori la vanatoare. Acolo este o cabana cu trei camere, cu foisor, cu loc de picnic. Am mai facut acolo si doua iazuri. Va spun ca este una dintre cabanele, nu stiu daca la nivel de Regie Nationala a Padurilor exista asa model. Este micuta, cocheta, care este aproape de Raducaneni, de orasul Husi, de Vaslui.

Iubitorii de natura sunt asteptati in aceasta vara in locurile special amenajate de Directia Silvica Iasi. Pentru programari sau informatii suplimentare, iesenii post accesa site-ul ofical www.iasi.rosilva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *