Locatarii din Nicolina 76 sunt revoltați din cauza unei construcții

locatari revoltați Nicolina

Locatarii din Nicolina sunt revoltați din cauza ridicării unui bloc cu 6 etaje pe singurul petec de spațiu verde existent în zonă. Noua construcție a fost stopată o perioadă, iar acum s-au reluat lucrările spre disperarea zecilor de locatari care s-au adunat sâmbătă dimineața în fața imobilului pentru a protesta. 

Proprietarii afectați de construcții din Nicolina nr. 76 și-au exprimat nemulțumirea față de proiectul imobiliar cu 6 etaje care se ridica foarte aproape de alte 5 blocuri din zonă.  

Oamenii se plâng că nu mai au spațiu verde și nici locuri de joacă pentru copii. În plus, în cazul unui incendiu, mașinile de intervenție nu mai au acces. 

„Nu vedeți că nu este nimic? Nici loc de parcarea, nimic. Totul este o golănie”, susține un locatar. 

„Zgomotul, poluarea, ne-au tăiat tot spațiul verde care a fost de jur împrejur și și-au făcut ei construcția, plus că au foarte multe documente care nu stau în picioare. Trebuia să se înceapă cu acordul locatarilor. Din cele 5 blocuri care înconjoară construcția, niciun locatar nu și-a dat acceptul”, a declarat un locatar. 

La sesizarea oamenilor, senatorul Marius Bodea a fost prezent la fața locului. 

Acesta a promis că va face o nouă sesizare pentru anularea lucrărilor la noua construcție. 

Marius Bodea- senator USR-PLUS: „Eu personal voi merge la ministrul de interne prima dată pentru a solicita un control la cei de la ISU pentru a vedea cum justifică cei de acolo cum au putut autoriza și aviza pentru incendiu o asemenea grozăvie”.

Noul imobil „plombă” va fi la doar câțiva metri distanță de cele 5 blocuri din jur. Blocul va ocupa tot spațiul interior și va limita accesul mașinilor în zonă.