Liviu Dragnea îl atacă pe suceveanul Ștefan Mandachi din cauza protestului „România vrea autostrăzi”

dragnea

Presedintele PSD l-a atacat astazi pe omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi pe care l-a catalogat drept circar. In plus, Liviu Dragnea sustine ca in timp ce altii fac circ, PSD-ul construieste autostrazi.

„Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. La ora 12.30 a început lucrul la prima autostradă din Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Dacă tot avea banii ăştia, putea să dea la nişte case de copii, să îi doneze undeva. A zis ‘Plec să văd dacă s-au început lucrările’ şi a plecat spre Bucureşti. Numai că legea aprobată este pentru autostrada Târgu Mureş – Iaşi. Totul este circ. Rămâne la determinarea noastră sa spunem românilor adevărul. Nu vă cer altceva, nu vă cer să minţiţi, nu vă cer să manipulaţi. Să spuneţi oamenilor ce se întâmplă şi oamenii să judece. Altfel îi lăsăm doar pe aceşti circari”, a declarat Liviu Dragnea.

Cu toate acestea, ministrul finantelor Eugen Teodorovici a anuntat ca intentioneaza sa participe la protestul initiat de Stefan Mandachi. „Am să particip. Am înţeles că în faţa ministerului vin colegi de la alte structuri. O să mă alătur şi eu, cu toţii ne dorim autostrăzi”, a declarat Teodorovici.