Liviu Dragnea: „Ii solicit Vioricai Dancila sa nu-si predea mandatul!”

dragnea

Presedintele PSD a comentat rezultatele alegerilor europarlamentare. Acesta sustine ca sunt rezultate care nu pot bucura Partidul Social Democrat. Mai mult, Dragnea a anuntat ca guvernul Dancila trebuie sa continue si ca nu are de gand sa candideze la prezidentiale.

„PSD foarte curand trebuie sa desemneze un candidat la presedintie. Analiza trebuie facuta intre Gabriela Firea, daca mai vrea, dupa problemele din trecut si Calin Popescu Tariceanu. Din punctul meu de vedere coalitia trebuie sa mearga mai departe. Sper ca ALDE sa treaca de pragul de 4,9%”, a spus Dragnea.

Presedintele PSD da vina pe ambasadori pentru cozile imense de astazi de la sectiile de votare.

„In Diaspora alegerile le organizeaza ambasadorul. Acestia erau obligati sa informeze unde sunt sectiile de vot. S-au facut mai multe sectii de vot decat au fost pana acum. Nu poate sa spuna cineva ca Guvernul, in ansamblul lui, a luat masuri sa fie cozi in diaspora”, a completat Dragnea.

Liviu Dragnea nu a vrut sa comenteze declaratia lui Marian Oprisan, care a spus ca un scor sub 30 la suta pentru PSD ar trebui sa aduca demisia liderului partidului.

„Eu va spun ce am vorbit cu toti colegii in afara de Oprisan. Partidul trebuie sa ramana unit, nu numai pentru PSD ci si pentru tara, al doilea lucru coalitia cu ALDE trebuie sa ramana si al treilea obiectiv nu trebuie cedata guvernarea. O schimbare acum nu face bine, majoritatea programelor care sunt in derulare acum ar ramane in aer. Votul romanilor a fost pentru europarlamentare”, a adaugat Liviu Dragnea.