Litoralul e pentru toți

foto_plaja

36 de hoteluri s-au înscris în Programul „Litoralul pentru toţi”, program care a debutat deja şi se va încheia pe 14 iunie. Turiştii pot beneficia de cazare la mare plătind între 159 şi 605 de lei pentru o săptămână de cazare în perioada 14 mai – 14 iunie 2018.

Potrivit Federaţiei Patronale din Turismul Românesc sunt aşteptaţi în jur de 15.000 de turişti. „Litoralul pentru toţi” este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, adică de patronatele hoteliere autohtone.

Tarifele percepute sunt neschimbate de cinci ani iar hotelurile acceptă vouchere de vacanţă.

„Acesta este singurul program social din România sustinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Tarifele percepute în cadrul programului de către hotelieri sunt neschimbate de cinci ani, deşi costurile utilităţilor au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60 la sută, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat”, au arătat reprezentanţii FPTR.

„Litoralul pentru toţi” este destinat turiştilor care îşi doresc o vacanţă la malul mării la începutul sezonului, pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie şi august. Tarifele practicate în programul special „Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70 la sută faţă de cele din vârf de sezon.