Lista celor mai cautati ieseni

mascati

Au comis fapte penale, au primit condamnari dar inainte sa fie incarcerati au fugit din tara. Mai multi ieseni sunt cautati de autoritati pentru ispasirea pedepselor, ei figurand pe lista „most wanted” a Politiei Romane.

Vlad Burlacu, in varsta de 42 ani, din Tungujei este cautat pentru o fapta de viol. Condamnat la 4 ani pentru comiterea infractiunii de violare de domiciliu si viol. In noaptea de 07/08.07.2012 a patruns prin efractie in imobilul partii vatamate si sub amenintarea unui cutit a obligat-o sa intretina cu el un raport sexual. Semnalmente: 1,65 m inaltime, constitutie atletica, par saten, ochii caprui.

Gheorghe Clapon este domiciliat in Iasi, are 53 ani si a fost condamnat pentru inselaciune. Condamnat la executarea pedepsei de 5 ani si 6 luni inchisoare pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni: „ultraj”, „spalare de bani” si „trafic de influenta” si la executarea pedepsei de 9 ani si 8 luni inchisoare pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni: „marturie mincinoasa”, „inselaciune”, „spalare de bani”, „uz de fals”si „ultraj contra bunelor moravuri”. Semnalmente: 1.80 m inaltime, constitutie atletica, ten deschis, fata ovala, par saten, ochi albastri.

Oleg Draniceru, domiciliat in Iasi are 47 ani si a fost condamnat la 9 ani, 4 luni si 20 zile inchisoare pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata. In perioada 2011-2012 a comis mai multe fapte de inselaciune, falsuri in declaratii sub semnatura privata si spalare de bani prin incheierea unor contracte false. Semnalmente:inaltime 172 cm, greutate 64 kg, ochi verzi, par drept si constitutie atletica.

Vasile Rodideal, in varsta de 59 ani, domiciliat in Iasi, a fost condamnat la 12 ani si 6 luni inchisoare pentrupentru comiterea urmatoarelor fapte: constituirea si sustinerea unei grupari de criminalitate organizata, detinerea fara drept de munitie destinata armelor de razboi, instigare neurmata de executare la savarsirea infractiunii de omor calificat, instigare la savarsirea infractiunii de detinere a unei bancnote false in vederea punerii in circulatie, conducere pe drumurile publice a unui autoturism in conditii de suspendare temporara a dreptului de a conduce. Semnalmente: 1,90 m inaltime, constitutie atletica, par grizonat -tuns scurt, ochi albastri, ten deschis.

Nanaa Ammar, in varsta de 53 ani, domiciliat in Iasi a fost condamnat la 11 ani si 6 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, delapidare, spalare de bani. In perioada 1998-1999, in calitate de administrator si imputernicit al SC MARAM COMPANY TRADING IMPEX SRL a indus in eroare Ministerul Finantelor Publice cu ocazia solicitarii rambursarilor de TVA. A fost creat un prejudiciu la bugetul de stat in valoare de 4.922.897.154 lei.