Linie telefonică suplimentară la MAE pentru românii blocați pe aeroporturile din străinătate după anularea zborurilor de către Blue Air

Ministerul Afacerilor Externe informează că pune la dispoziția cetățenilor români aflați în străinătate, afectați de anularea recentă a zborurilor companiei Blue Air, o linie telefonică suplimentară, respectiv 004 021 4311869, la care aceștia își pot notifica situația, pentru a solicita sprijin în vederea repatrierii.

Potrivit MAE, rămân disponibile: numărul 004 0751084537 și adresa de email callcenter@mae.ro, care de asemenea este recomandat a fi utilizată, alternativ utilizării numerelor de telefon menționate.

De asemenea, cetățenii români aflați în această situație pot contacta direct cea mai apropiată misiune diplomatică sau oficiu consular, inclusiv apelând numărul de telefon pentru urgențe consulare (click pe link pentru datele de contact https://econsulat.ro/Home/DateDeContact).

În cazul grupurilor de turiști, este recomandat ca o singură persoană să contacteze personalul consular, informațiile obținute de aceasta urmând a fi diseminate și celorlalți cetățeni români din grup.