Liderul PSD Marcel Ciolacu, huiduit la el acasă. Deputatul de Buzău a fost întâmpinat cu vuvuzele la cimitir

Peste 900 de cadre didactice participă la unul dintre cele mai ample proteste desfaşurate în ultimii ani în Buzău.  

După ce au scandat și și-au strigat nemulțumirile, protestatarii au ținut un moment de reculegere în fața Prefecturii, după care au mers la Cimitirul Eroilor, unde liderul PSD Marcel Ciolacu participa la un eveniment.

Liderul Camerei Deputaților urma să susțină un discurs la ceremonia militară şi religioasă cu ocazia Zilei Eroilor, la Domul Central din Cimitirul Eroilor din Buzău.

Discursul deputatului de Buzău a fost întrerupt de protestatarii din Educație care și-au strigat nemulțumirile. În cimitir, acolo unde avea loc evenimentul s-au auzit vuvuzelele și strigătele celor care participau la manifestație.

Oamenii au intonat Imnul, iar liderii sindicaliştilor au convenit cu Marcel Ciolacu să se întâlnească după finalizarea manifestării solemne la care participă deputatul de Buzău.

Salariaţii din Educaţie s-au strâns, joi, în faţa Prefecturii Buzău pentru a-și striga nemulțumirile.

Salariul nemotivant pe tineri i-a alungat” / „Cu salarii de doi lei prea v-aţi bătut joc de noi” / „Demnitate, unitate, respect” – sunt mesajele înscripționare pe pancartele protestatarilor.

O degelaţie a protestatarilor va fi primită la discuţii de prefectul judeţului Buzău, Daniel Ţiclea.

„Sunt de acord cu solicitările oamenilor, înţeleg că au familii, au copii de crescut (…) Mi-aş dori, totuşi, ca părinţii şi elevii, care aşteaptă veşti de acasă, să aibă parte de veşti bune. În primul rând, îmi doresc să fie multă deschidere la dialog, să fie ascultaţi oamenii, în general, să nu se piardă contactul cu oamenii”, a declarat prefectul judeţului Buzău, Daniel Ţiclea, conform news.ro. 

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!