Licitație pentru construirea unui rezervor de apa și o stație de pompare în comuna Plugari

apavital

Gospodărie de apă și Stație de pompare la Onești, comuna Plugari. ApaVital a demarat licitația pentru lucrările de construcție.

Investiția urmărește suplimentarea necesarului de apă în comuna Plugari prin creșterea presiunii la consumatorii din localitățile Borosoaia și Onești, astfel încât să satisfacă din punct de vedere calitativ și cantitativ cerințele actualilor și viitorilor consumatori, la nivelul normelor europene actuale.

Soluţia propusă de specialiști constă în construirea unui rezervor și a unei stații de pompare în localitatea Onești și montarea unei conducte de transport apă de la rezervorul existent în localitatea Borosoaia spre rezervorul ce urmează a fi construit în localitatea Onești, comuna Plugari.

Actuala procedură de licitație presupune doar achizitia lucrărilor de construire/montare rezervor metalic și stație de pompare în localitatea Onești.
Valoarea totală estimată a constractului este de 1.609.557,35 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 iulie.