Letcaniul, in continua dezvoltare

Popas autumnal la Letcani

Comuna Letcani este in continua dezvoltare. Vecinatatea Iasului si iesirea la drumul european reprezinta un mare avantaj pentru Letcani.

“Letcaniul astazi isi urmeaza pas cu pas investitiile de dezvoltare economica. Eu cred ca Letcaniul este o comuna normal intr-o viitoare tara normala, pentru ca urmarim cresterea nivelului de trai continua, investitiile sa fie cat mai multe, crearea locurilor de munca si vrem ca in toata comuna sa avem utilitatile si asfaltul mult asteptat de ani de zile de locuitorii din comuna noastra.”, a declarat Stelian Turcu, primar Letcani.

In privinta investitiilor, primarul Letcaniului tine cont si de satele arondate comunei, care vor avea in curand toate utilitatile necesare unui trai bun.

“In decursul anilor am realizat nemteste, utilitatile, acum asfaltez, dar nu pot uita nici satele componente comunei Letcani. De aceea ne-am concentrate acum si realizam un proiect de extindere a canalizarii in satele component comunei, Bogonos, Cogeasca si Cucuteni. Chiar sunt multumit sufleteste ca voi trage si gaz metan in satele Cucuteni si Cogeasca, inclusiv Bogonos, intr-o saptamana trebuie sa semnez actul aditional pentru extinderea gazului metan in tot satul Bogonos. Deci trebuie sa inteleaga locuitorii satelor component comunei Letcani ca dupa introducerea utilitatilor pe drumuri si la proprietati, vom asfalta si acolo.”, a declarat Stelian Turcu, primar Letcani.

Primarul comunei a mai precizat si ca rectificarea bugetara din acest an, nu a adus nimic in plus comunelor din Romania.