Legalitate pentru elevii si studentii cazati in camine

Aglomerație la buletine

Sharing is caring!

In aceasta perioada, Serviciul de Evidenta a Persoanelor  Iasi demareaza o actiune de punere in legalitate a elevilor si studentilor cazati in caminele liceelor sau universitatilor iesene.

“In aceasta perioada Serviciul de Evidenta a Persoanelor Iasi, demareaza Campania de punere in legalitate a elevilor si studentilor cazati in unitatile de cazare in comun, cum sunt ele mentionate in lege. Pe aceasta cale statia noastra mobila se va deplasa la fiecare unitate de cazare sunt peste 50 in total, ocazie cu care vom prelua cererile pentru stabilirea resedintei.” a declarat Marius Bodoga, director DLEP Iasi.

Reprezentantii DLEP recomanda elevilor si studentilor sa astepte venirea statiei mobile a directiei la camin, fara sa se prezinte la sediul institutiei.

“Recomandam studentilor sa astepte sttia noastra mobile in caminul dumnealor si sa nu se prezinte la sediu, deoarece eliberarea actului de identitate cu viza aplicata pe verso buletinului se va face prin intermediul administratorilor de camin, in acest fel si termenul de solutionare fiind mai mic decat la sediu. In acest sens planificarea poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.dlep-iasi.ro, astfel incat studentii vor vedea cand va ajunge statia noastra mobila.” a completat Marius Bodoga, director DLEP Iasi.

Aceasta actiune nu implica nici un cost, iar stabilirea resedintei pentru elevi si studenti este gratuita.

shares