La USV Iași începe campania gratuită dedicată prevenției bolilor la animalele de companie

Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi organizeaza pentru al treilea an consecutiv o campanie gratuita pentru profilaxia necesara in cazul animalelor mici, de companie. Campania „USV CU Tine” dedicata animalelor de companie va avea loc in perioada 13 – 24 noiembrie 2023.

Incepand de astazi, in intervalul orar 09:00 – 15:00, proprietarii de animale vor putea face programari. Pe percursul campaniei, peste 200 de animale de companie vor beneficia de servicii gratuite.

Paula Pașca, Asist.  Univ. Facultatea de Medicină Veterinară USV Iași

Universitatea de Stiintele Vietii si Facultatea de Medicina Veterinara impreuna cu partenerii nostri organizeaza si anul acesta campania „USV CU Tine”. Campania este destinata profilaxiei, de accea prin acesta campanie oferim vaccinari si deparazitari gratuite, indiferent de varsta si consultatii de specialitate, analize si diete, preferabil pacientilor cu varste peste 8 ani dar si daca au fost diagnosticati anterior cu patologii renale, urinare, neurologice, dermatologice si oftamologice.

In editia din acest an, pacientii geriatrici vor putea beneficia de screening hipertensiune, testare dementa, uro-nefrologie si servicii de oftalmologie.

Paula Pașca, Asist.  Univ. Facultatea de Medicină Veterinară USV Iași

Nezucu este o pisicuta care a fost diagnosticata cu piotorax care practic inseamna puroi in torace. Este internata la noi de aproximativ doua saptamani si i s-a montat un ren toracic iar ulterior a urmat protocolul specific acestei patologii si probabil undeva la sfarsitul acestei saptamani urmeaza sa fie externata.

Pacientii vor beneficia de cele mai bune servicii medicale in cadrul spitalului pe toata durata controlului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *