La Tomesti s-a inaugurat un parc de 150 000 de euro

Tomesti

Noi investitii in Tomesti

La Tomești s-a inaugurat, in weekend, Parcul Unirii, un ansamblu multifinctional potrivit pentru pentru evenimente culturale, recreere, gratare și joacă pentru cei mai mici locuitori ai comunei.

A fost sarbatoare ieri, la Tomesti. Cu cantec, joc si voie buna, administratia locala a inaugurat un nou parc de care se bucura intreaga comunitate. Investitia s-a ridicat la 150 000 de euro, bani din bugetul propriu al comunei.

Astazi, inauguram Parcul Unirii. Este construit in memoria celor care au luptat pentru tara asta, in cinstea Centenarului. Este un parc dedicat manifestarilor culturale, pentru recreere, loc de joaca pentru copii si un sector pentru picnic. Valoarea investitiei se ridica la 150 000 de euro, bani din bugetul propriu al comunei Tomesti. Noi am lucrat la realizarea acestui amfiteatru de cativa ani iar toata zona de picnic a fost amenajata anul acesta.  a declarat Stefan Timofte, primar Tomesti.

Tomestenii sunt multumiti de fiecare noua investitie din comuna si au iesit, cu mic, cu mare, sa sarbatoreasca impreuna evenimentul.

Cei mai bucurosi au fost copiii: au cantat, au dansat pe scena Amfiteatrului „Petru Oarza” alaturi de personajele lor preferate si s-au distrat in parcul special amenajat pentru ei.