La Suceava s-a inregistrat al 4-lea deces al unei persoane confirmate cu coronavirus

Sharing is caring!

În această dimineață a fost  înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 in Spitalul   județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare), fără context epidemiologic (nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv).

Primul deces a fost al unui pacient în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 în 18 martie, la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”.

Al doilea deces a fost al unui batran de 74 ani din Bucuresti internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes. Potrivit Ministerului Sănătății, nu se știe în acest moment cum s-a infectat cu coronavirus pacientul și este în curs ancheta epidemiologică.

Aseara s-a stins din viata la Spitalul de Boli Infectioase Iasi, Vasile Ouatu, patronul echipei de volei, Unic Piatra Neamt. Acesta avea si alte boli cronice.

shares