“La Suceava la Cetate”, sărbătoare românească între 21 şi 24 iunie

la_suceava_la_cetate

În perioada 21 – 24 iunie, sunteți așteptați, la Cetatea de Scaun a Sucevei, la o nouă ediție a FESTIVALULUI “LA SUCEAVA LA CETATE”, târg de tradiții și obiceiuri românești.

Evenimentul, care se va desfășura în aer liber, are ca scop promovarea produselor tradiționale românești, precum și a micilor artizani, meșteșugari și întreprinzători.

La eveniment veți găsi artiști renumiți, muzică bună, grătare și, bineînțeles, multă distracție!

Cei care vor veni la Cetate vor putea petrece momente de relaxare, savurând și achiziționând produse autentice românești din Moldova, Bucovina, Ardeal, Maramureș și Muntenia, realizate în serie mică, după rețete tradiționale. Printre acestea se numără: cârnați afumați, costiță afumată, mici, pastramă de oaie, murături după rețeta bunicii, miere de albine bio, dulcețuri, prăjituri și ciocolată de casă, alune și migdale pralinate, mere glazurate, vinuri alese, bere de casă și artizanală, pâine de casă, zacuscă, cașcaval de casă, brânză de burduf și telemea de oaie, colaci secuiești, plăcinte și turte moldovenești etc. Nu vor lipsi nici produsele de artizanat.

În fiecare seară, atmosfera și buna dispoziție vor fi întreținute de ansambluri și artiști de muzică populară care vor concerta pe scena special amenajată.

Suceava sărbătorește românește!