La primul metru de autostradă se fura ca-n codru

masini

Cele două mașini lovite în accidente rutiere și postate de către antreprenorul Ștefan Mandachi lângă metrul de autostradă construit simbolic lângă Suceava, ca un avertisment despre lipsa infrastructurii și pericolul de pe șosele, au fost sparte de hoți în repetate rânduri.

Stefan Mandachi a facut o postare pe facebook in care sustine ca  primul metru de autostradă din Moldova a devenit loc de ”pelerinaj”, este mai vizitat decât multe alte obiective turistice de prin zonă dar a devenit atractiv si pentru hoti.

Se fura ca-n codru, pana si simboluri

„Toate roțile de la Logan furate. Evident, și roțile de la BMW furate, că altfel nu se asortau. Au jecmănit și oglinzile. (…) Am decis ca de data asta, să-i dau pe mâna Poliției pe hoțomani. Mă mir că n-au venit cu remorca să ridice ambele mașini, măcar știau o treabă”, a scris Mandachi pe reteaua de socializare.

Autoturismele bușite au fost expuse în ideea de a-i trezi pe cei indiferenți, care hibernează și se prefac că nu înțeleg ce pericole planează pe străzile morții din România, mai adauga omul de afaceri care este decis sa apeleze la oamenii legii pentru a-i prinde pe faptasi.