La nivel mondial, s-a pornit o „cruciada” impotriva gainilor. In Polonia, taranii simpli sunt obligati sa declare numarul de gaini din gospodarie

rase-de-gaini-ouatoare

Oficial, au aparut focare de gripa aviara pe toate continentele. Sute de milioane de pasari au fost sacrificate fiind afectate lanturile de aprovizionare. Autoritatile sustin ca virusul este purtat de pasarile salbatice. In Statele Unite, 12 oua costa acum 7 dolari.

Pe de alta parte, fermierii americani acuza ca globalistii devasteaza pe scara larga fermele din SUA ce a dus la o crestere a preturilor la carnea de pasare si subproduse.

De la incendii și explozii masive la fabricile de procesare a alimentelor, până la furajele otrăvite cu arsenic și substanțe chimice pentru infertilitate, totul pare să facă parte din „planul general” al globaliștilor și al democraților de a elimina clasa de mijloc și de a instala temutul socialism în America, noteaza EU Times.

Câteva companii de hrană pentru animale, deținute și controlate de globaliști, furnizează fermierilor hrană contaminată pentru găini, care se presupune că le împiedică să producă ouă, ceea ce se adaugă la penuria haotică de alimente și la întreruperea lanțului de aprovizionare.

„Este aceasta o altă încercare de a paraliza întreaga aprovizionare cu alimente, inclusiv carnea și ouăle, astfel încât toată lumea să alerge la magazinele alimentare și să cumpere carne modificată genetic, carne de franciză produsă în laborator și finanțată de Bill Gates”, se intreaba jurnalistii de la EU Times.

In Polonia, taranii sunt obligati de lege sa inregistreze pasarile din gospodarii pana la data de 6 aprilie. Cei care nu-si declara numarul de pasari vor fi amendati. Potrivit Fakt, virusul circula in Polonia si a afectat pasarile salbatice din Wroclaw. Taranii considera masura absurda de a raporta numarul de gaini la Agentia pentru Restructurare si Modernizare a Agriculturii si sustin ca doar fermele ar trebui sa inregistreze pasarile.