La Focsani a avut loc dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului a construcției Drumului Expres Focșani-Brăila

Primăria Municipiului Focșani a găzduit ieri, dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului a construcției Drumului Expres Focșani-Brăila. Prin realizarea acestui drum expres Vrancea va o legătură directă, de mare viteză, cu Dobrogea, prin intermediul podului construit peste Dunăre, la Brăila, fapt care va genera dezvoltare economică în toată zona.

În scurt timp, Municipiul Focșani va avea două atuuri importante pentru noi investitori și locuri de muncă – Autostrada Moldovei (A7) și Drumul Expres Focșani-Brăila!

Datele tehnice arată că noul drum expres va scurta timpul mediu de deplasare pe relația Focșani-Brăila iar viteza medie va crește de la 70 km/h la 95 km/h.

Lucrările de execuție a drumului care va avea o lungime de 73,5 kilometri vor avea o durată de 36 de luni. Drumul Expres spre Brăila va începe din estul municipiului Focșani, printr-un nod rutier de mare viteză ce îl va conecta la viitoarea autostradă A7 Buzău-Focșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *