Klaus Iohannis vine la Iasi, la Forumul Educatiei

Sharing is caring!

Sambata dimineata va avea loc,  la Iasi,  “Forumul Educatiei”, eveniment care se inscrie in seria celor care au mai avut loc. In astfel de manifestari sunt abordate teme legate de administratia locala, mediu sau cultura.

Cel de-al patrulea forum propus de PNL la Iasi, incepe sambata, 11 mai , la ora 10.30 si are ca miza – educatia. Manifestarea a primit girul Presedintiei, prin programul national “Romania Educata”.

Alexandru Muraru – prim vicepresedinte PNL Iasi: “Este primul eveniment pe care Administratia Prezidentiala il organizeaza cu Partidul National Liberal pe domeniul educatiei, sub egida proiectului prezidential “Romania Educata” si Organizatia Iasi a PNL este prima si singura organizatie PNL din tara care a facut un astfel de proiect”.

Sambata, la lucrarile forumului, va fi prezent si presedintele Klaus Iohannis.

“Presedintele Klaus Iohannis a raspuns cu deschidere invitatiei noastre de a fi prezent la acest forum de sambata dimineata, pentru ca noi, cand am gandit conceptul evenimentului, am plecat de la ideea ca “Romania pe bune incepe cu o educatie pe bune”, a completat Alexandru Muraru.

Sambata dimineata,  la Forumul Educatiei, vor participa peste 350 de invitati – profesori, educatori , manageri de scoli sau experti in educatie-  din tot judetul Iasi. La eveniment va fi prezent si presedintele PNL, Ludovic Orban.

shares