Kievul lansează o amenințare fără precedent: „Moscova ar trebui să se aștepte la mai multe atacuri”

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de informații al apărării ucrainene (GUR), Andriy Iusov, a avertizat Rusia să se aștepte la mai multe atacuri asupra Moscovei venite dinspre Ucraina.

„Conceptul de securitate este din ce în ce mai îndepărtat de locuitorii Moscovei”, a declarat Iusov într-un interviu pentru Kyiv Post publicat vineri și citat de agenția de presă Baha.

Având în vedere dinamica din ultimele luni, numărul, geografia și intensitatea, ar fi logic să presupunem o creștere a atacurilor zilnice”, a adăugat el.

Purtătorul de cuvânt al GUR și-a exprimat speranța că atacurile vor convinge poporul rus să ajungă la concluzii „corecte” cu privire la faptul dacă să creadă sau nu televiziunile și propaganda rusească” și „dacă să continue sau nu să sprijine regimul criminal”.

Aceste comentarii vin după ce Moscova a declarat că ar fi doborât, vineri, o dronă ucraineană. În urma presupusului atac, nu s-au înregistrat victime sau pagube, mai notează sursa citată.

Joi, apărarea antiaeriană a doborât două drone ucrainene care se îndreptau spre Moscova, a anunţat primarul capitalei ruse, Serghei Sobianin, citat de EFE.

Sursa știrileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *