Judoka Vlăduţ Simionescu, medaliat cu argint la Grand Slam-ul de la Abu Dhabi

vladut

Sportivul român Vlăduţ Simionescu a câştigat medalia de argint la turneul de judo Grand Slam de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).

Întrecerea s-a desfășurat duminică, la cat. +100 kg, iar românul a fost învins în finală de mongolul Tsetsentsengel Odkhuu.

Simionescu a trecut în optimi de sauditul Saud Manaie, în sferturi l-a învins pe canadianul Marc Deschenes, iar în semifinale a câştigat în faţa rusului Valeri Endoviţki.

„A fost un an greu, complicat, cu multe suișuri și coborâșuri și mă bucur că am reușit să îl închei cu bine. Astăzi am luat medalia de argint la ultima competiție din acest an – Grand Slam-ul din Abu Dhabi. A fost o deplasare obositoare, plină de peripeții și multe ore petrecute în aeroporturi.. Toate aceste lucruri au făcut ca satisfacția dobândită în urma câștigării acestei medalii de argint să fie imensă. Închei anul cu un progres in clasamentul mondial – de pe locul 20, am urcat pe locul 13. Vreau să mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine in tot acest an! A contat enorm!”, a scris sportivul pe Facebook.