Jucătorii Iașului sunt injectați cu energie

foto_Poli

Conferinta de presa acida a lui Flavius Stoican i-a trezit si pe fotbalistii de la FC Politehnica Iasi, care vor juca in aceasta seara pentru antrenorul lor. Iesenii se mobilizeaza pentru obtinerea primei victorii din acest sezon.

„Suntem constienti cu totii ca ne asteapta un meci dificil, intalnim o echipa buna a campionatului care s-a batut si anul trecut a sezonului regulat pentru calificarea in play off, insa noi trebuie sa intram pe teren doar cu gandul la cele 3 puncte, sa demonstram ca suntem echipa care-si doreste mai mult victoria. Antrenorul, ne transmite in fiecare saptamana aceeasi energie, aceeasi stare de spirit si suntem increzatori cu totii ca va fi bine. Ne lipseste doar o victorie pentru ca dupa aceea veti vedea ce fel de echipa suntem”, a declarat Paul Parvulescu, jucator FC Politehnica Iasi.

Presiunea va fi pe gazde care trebuie sa stearga imaginea dezolanta lasata in ultimele doua meciuri. Daca botosanenii sunt neinvinsi in acest campionat, cei de la Iasi sunt in cautarea primului succes.

„Ne asteapta un meci foarte greu cu Botosani. Este o echipa care nu a pierdut niciun meci in acest campionat, foarte bine pregatita si care la loviturile fixe sunt foarte buni si trebuie sa fim foarte pregatiti. Pentru ei poate va fi un meci mai usor insa pentru noi este foarte greu pentru ca venim dupa doua infrangeri usturatoare si trebuie sa ne reabilitam si sa castigam”, a spus Denis Rusu, portar FC Politehnica Iasi.

Partida din aceasta seara va fi condusa la centru de George Gaman din Craiova.