Jucatorii de la Poli Iasi s-au relaxat la banchetul finalului de an

jucatori

Fotbalistii formatiei din Copou insotiti de neveste si copii au petrecut la un restaurant iesean, dupa un sezon deosebit de incarcat. 2018 a fost un an excelent dupa ce echipa s-a calificat in play off insa finalul a fost umbrit de scandalul din fruntea clubului. Chiar si asa, jucatorii sunt increzatori in sansele lor de a mai ajunge odata in play off. Pentru acest lucru, Iasul trebuie sa invinga neaparat in ultimul meci al anului cu FC Voluntari.

„Ne asteapta o partida importanta cu Voluntari, speram sa obtinem cele 3 puncte sis a terminam pe un loc de play off”, a spus Andrei Sin.

„A fost un sezon bun, ne-am revenit acum pe final, sper sa castigam si ultimul meci sa mergem bucurosi in vacanta”, a completat Ionut Cioinac.

Pentru Andrei Cristea, acest an a fost fantastic atat pe plan personal cat si pe cel profesional, dupa ce a atins borna 100 goluri in Liga 1.

„A fost un an senzational din toate punctele de vedere atat fotbalistic cat si personal. Ma bucur ca am avut evolutii bune pentru Politehnica Iasi. Din punct de vedere familial a nascut sotia, suntem in regula si suntem sanatosi. Asta conteaza cel mai mult. Imi doresc tare mult 3 puncte cu Voluntariul pentru ca am incheia acest an minunat cu o victorie in fata suporterilor, am prelungi aceasta serie frumoasa si ne-ar da sperante pentru cele 5 meciuri care sunt in februarie”, a spus Andrei Cristea.

Horia Sabo si Tibor Selymes nu au fost prezenti la banchet. In schimb, Adrian Ambrosie a reiterat inca o data ideea ca Iasul trebuie sa scape de aceasta asociere.

„A fost un an dulce amar, pentru ca in prima parte a anului am avut parte de un success sportive. Ne-am calificat dupa multi ani in primele 6 din tara, un loc pe care Iasul fotbalistic nu l-a mai avut de foarte mult timp. Pe de alta parte a venit aceasta toamna in care s-au terminat banii de televiziune si s-a terminat si linistea de la club. Nu se mai poate merge in continuare cu aceasta asociere care s-a vazut nu este benefica. A fost doar un consumator de resurse pe care jucatorii le-au castigat anul trecut. Noi speram totusi sa ajungem la liniste si pace”, a spus Adrian Ambrosie.

Vedeta banchetului a fost Flavius Stoican, care le-a cantat jucatorilor iar acestia l-au rasplatit cu bani.