Jocuri de casino care sunt mai distractive decât profitabile

Cazinourile își proiectează jocurile de masă pentru a fi cât mai distractive cu putință. Dar, de asemenea, își proiectează jocurile de masă pentru a face cât mai mulți bani posibil, iar pierderea nu este foarte amuzantă pentru jucători.

Este ușor să te lași prins în distracția de a juca jocuri de masă la cazinou și să uiți câți bani pierzi. Dar trebuie să vă urmăriți îndeaproape pierderile pentru a evita să cheltuiți prea mulți bani în numele distracției. Cu netbet 200 rotiri măcar nu puteți pierde din propriul portofel.

În această postare, vei afla jocurile de noroc de masă care sunt foarte distractive, dar fiecare joc are și o parte întunecată. Adevărul este că nu poți învinge niciunul dintre jocurile despre care te pregătești să înveți.

Craps

Craps este jocul la care cei mai mulți oameni se gândesc în primul rând dacă spui care este cea mai zgomotoasă masă din cazinou? Nu mă deranjează să joc craps uneori, dar uneori masa devine atât de zgomotoasăîncât găsesc altceva de jucat.

Dar nu există nicio îndoială că se pare că toată lumea se distrează la o masă de craps aglomerată. Iar craps are de fapt câteva pariuri care nu sunt rele în comparație cu majoritatea celorlalte jocuri de cazino. Dar craps are și unele dintre cele mai proaste pariuri din cazinou dacă nu știi ce faci.

Cel mai bun pariu la craps este pariul pe cote, dar cazinoul nu te lasă să pariezi pe cote decât după ce ai făcut un pariupe rola come out. Așadar, ar trebui să faceți întotdeauna pariul pe cote atunci când puteți, dar pentru că nu puteți folosi această opțiune ca prim pariu, nu o voi aborda în acest articol. „Don’t pass” are un avantaj al casei de 1,36%, iar unele dintre cele mai proaste pariuri au un avantaj al casei de 13,89%. Oficial, cel mai prost pariu este pariul oricărui șapte, cu un avantaj al casei de peste 16%.

Continuând cu exemplul folosit la sfârșitul secțiunii anterioare, iată care sunt pierderile așteptate la zaruri atunci când pariați 2.000 de RON în total. La limita inferioară, dacă pariați doar pe „don’t pass”, vă puteți aștepta să pierdeți 27,20 lei. La limita superioară, dacă faceți cele mai proaste pariuri de pe masă, vă puteți aștepta să pierdeți 277,80 lei.

Dacă joci craps pe bani reali, rămâi la don’t pass și folosește pariul pe cote, dar există opțiuni mai bune disponibile în majoritatea cazinourilor.

Ruleta

Ruleta este unul dintre cele mai vechi jocuri de cazino care sunt încă disponibile pe scară largă. Nu mai este la fel de popular ca odinioară, dar majoritatea cazinourilor au cel puțin o roată de ruletă dacă au jocuri de masă.

Jocul de ruletă este simplu de jucat odată ce ai învățat ce înseamnă aspectul colorat al mesei. Prima problemă este că toate jocurile de ruletă nu sunt la fel. Pariurile se plasează la fel, iar cele mai bune plătesc la fel de la o masă la alta, dar roțile pot fi diferite, iar avantajul casei este diferit. De fapt, există trei seturi diferite de roți de ruletă și de margini ale casei despre care trebuie să știi.

Ruleta cu reguli americane este cel mai comun tip de masă și este, de asemenea, cea mai proastă versiune dintre cele trei versiuni principale de jucat. Marja casei pentru ruleta cu reguli americane este de 5,26%. Vestea bună este că este ușor de identificat o masă de ruletă cu reguli americane, deoarece este singurul tip de masă care are 00, sau dublu zero, pe masă și pe roată.

Al doilea cel mai comun tip de masă de ruletă este o masă cu reguli europene. Mesele și roțile de ruletă cu reguli europene nu au un spațiu 00, iar avantajul casei este de 2,7%.

Cele mai bune reguli și mese de ruletă se numesc masă de ruletă cu reguli franceze. Roata arată la fel ca roata de pe o masă cu reguli europene, dar povestea folosește o regulă diferită atunci când pariați pe un spațiu cu bani par, cum ar fi negru sau par. Regula se numește în închisoare, iar avantajul casei pentru acest joc este de 1,35%.

Pierderile pe o masă de ruletă cu reguli franceze sunt mai mici decât orice alt pariu din acest post, dar nu uitați, în prima secțiune, când jucați blackjack, pierderile sunt de numai 8 dolari.

Mississippi Stud Poker

Prima dată când am jucat Mississippi Stud poker, mi-a amintit foarte mult de Let It Ride poker. Poți paria până la de 10 ori suma pariată inițial la Mississippi Stud poker dacă ai o mână bună. Deci, când începi cu o mână care plătește, poți continua să te încarci cu pariuri și să obții un câștig frumos.

Problema este că mâinile câștigătoare sunt puține și rare. Deci, chiar dacă poți câștiga mult atunci când ai o mână bună, de cele mai multe ori, cheltuiești prea mulți bani pentru a urmări o mână care nu devine niciodată suficient de bună pentru a plăti.

Când joci Mississippi Stud poker, avantajul casei este de 4,9%.

Concluzie

Mă distrez jucând multe jocuri de cazinou diferite, dar cele trei acoperite în această postare sunt unele dintre preferatele mele. Problema cu aceste patru jocuri este că pur și simplu nu există o modalitate de a câștiga atunci când le joci.

Am plecat de multe ori de la fiecare dintre aceste jocuri cu mai mulți bani decât am început de multe ori, dar, în general, pierd bani jucând aceste jocuri. Vei obține același tip de rezultate atunci când joci aceste jocuri de cazinou de masă.

În loc să petreci prea mult timp jucând aceste jocuri, concentrează-te pe jocurile care îți oferă o șansă de câștig. De exemplu, blackjack-ul este probabil cea mai bună opțiune dacă vă plac jocurile de masă.