Jandarmii, familia lui Marian

foto_Marian

Astazi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Iasi, a fost zi de sarbatoare cu tort, daruri si dorinte implinite. Marian, un copil minunat care sufera de o boala cronica grava, a beneficiat de generozitatea prietenilor lui, jandarmii ieseni care i-au indeplinit toate dorintele pe care pustiul le-a asezat intr-o scrisoare trimisa pe adresa IJJ Iasi.

Sunt dorintele lui Marian care astazi, inainte cu 2 zile de onomastica lui, au devenit realitate. Marian se află în ocrotirea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași si a gasit printre jandarmi caldura de care are nevoie.

Marian nu ne-a raspuns la intrebare dar sufletul lui cauta in oamenii pe care ii intalneste acel acasa primordial de care ar trebui sa se bucure orice copil.

Pe Marian  jandarmii ieșeni îl cunosc din anul 2013, iar astăzi i-au indeplinit  cateva dorinte: să urce pe un ATV, să prindă un ”hoț” și să dreseze un cățel. Totul a fost pus la cale impreuna cu Directia pentru Protectia Copilului Iasi.

Marian e un visator si are planuri mari pentru viitor. Din pacate, pana in acest moment, nu s-a gasit nicio familie care sa-l ia in plasament sau care sa il adopte.

La fel ca Marian sunt multe suflete care asteapta brate deschise, dorinte implinite si, peste toate, o familie adevarata.