Jandarmerita prinsa cu droguri in Bucuresti. Ea face parte din Brigada Speciala de Interventie

O jandarmerita a fost prinsa cu droguri de politistii de la Sectia 18, au declarat surse pentru aktual24.ro. Numele ei este Andreea Bumbac si a fost purtatoare de cuvant a Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Politistii i-au gasit in geanta mai multe pliculete cu un praf alb in timp ce pleca de la un eveniment. Ea a sustinut ca pliculetele i-au fost date de o prietena pentru a le tine in geanta ei.

„Confirmam faptul ca in data de 19.11.2023, in urma unui control de rutina in trafic, politistii din cadrul Sectiei 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substante susceptibile a fi interzise la detinere.

Mentionam faptul ca aceasta face parte din cadrul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Cazul a fost preluat de reprezentantii B.C.C.O., in vederea continuarii cercetarilor.

Ne reafirmam, in mod transparent, asa cum am facut-o de fiecare data, disponibilitatea de a oferi sprijin neconditionat institutiilor statului roman si ori de cate ori ni se vor cere informatii care pot elucida astfel de situatii, vom pune la dispozitie, in regim de urgenta, toate datele solicitate.

Imediat dupa incheierea verificarilor si comunicarea de catre institutiile abilitate, vom dispune masurile necesare in conformitate cu legislatia in vigoare”, au anuntat autoritatile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *