Jaf la o sală de jocuri de noroc din zona Nicolina. Un bărbat a sustras banii dintr-un seif după ce a pierdut la aparate

politie

Vineri seară a avut loc un jaf la o sală de jocuri din zona Nicolina. Potrivit informațiilor, autorul a atacat-o pe caseriță.

În momentul în care s-a întâmplat evenimentul, în incintă se aflau doar bărbatul și angajata sălii de jocuri. Bărbatul ar fi atacat-o pe femeie și i-a luat cheia de la seif, după ce ar fi pierdut o sumă mare de bani la aparatele de jocuri.
În prezent, autoritățile anchetează cazul și sunt în căutarea bărbatului.

„La data de 23 Iulie, in jurul orei 23.00, polițiștii Secției 5 Poliție Iași au fost sesizați despre faptul ca un bărbat ar fi sustras banii dintr-un seif dintr-o sală de jocuri de noroc. În momentul comiterii faptei, în incinta se aflau doar bărbatul și angajata sălii de jocuri de noroc. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar cercetările continuă în vederea identificării autorului și tragerii acestuia la răspundere penală”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.