Jaf la o sală de jocuri de noroc din Iași. Hoțul a intrat pe geam și a furat peste 60.000 lei

incredibil-cum-si-a-salvat-un-caine-stapanul-de-hoti-foto-273398

O sala de jocuri de noroc din Nicolina a fost jefuita in  aceasta dimineata. Hotul a sustras peste 60 000 de lei. Barbatul stia exact unde este amplasat camera de supraveghere si a acoperit-o cu ajutorulul unui tub de vopsea. Avea cagula si manusi si ar fi intrat in interiorul salii de joc pe geamul de la baie.

Dubios este ca hotul stia exact unde sunt pusi banii si a reusit sa dechida cutia fara probleme.  In seif erau peste 130 000 de lei, dar acesta i-a scapat pe jos. Nu a reusit sa-i adune pentru ca un angajat al cazinoului a ajuns la munca. Hotul nu s-a intimidat iar cand a fost descoperit a impins angajatul si a rupt-o la fuga. Acum politistii ieseni sunt pe urmele lui.

Anca Vijiac- purtator de cuvant IPJ Iasi

In aceasta dimineata, in jurul orei  3, politistii au fost sesizati la numarul unic de urgenta 112 de catre angajata unei sali de jocuri de noroc din municipiul Iasi despre faptul ca o  persoana necunoscuta ar fi patruns in interior si ar fi sustras dintr-o cutie de valori o suma de bani. Politistii au intocmit un dosar penal in care se efectueaza cercetari in vederea identificarii autorului si tragerii acestuia la raspundere penala si pentru recuperarea prejudiciului.