Iurie Leancă, PRO România Iași, candidat la Senat: Un 6 Decembrie al renașterii naționale (P)

leanca-24noi-14-PLDM-md (2)

Managementul Guvernului PNL pentru această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții a dus la închiderea școlilor, a bisericilor și a instituțiilor de cultură. Acestea sunt trei elemente cheie în formarea și sufletul poporului român. Mircea Eliade spunea foarte frumos și tranșant în același timp că ,,A renunţa la <<românism>> înseamnă, pentru noi românii, a renunţa la viaţă, a ne refugia în moarte”.

Cred întru totul în acest lucru, de aceea susțin cu întreaga convingere că pe 6 Decembrie trebuie să ne întoarcem la românism și să renaștem ca o pasăre Phoenix, redând oamenilor speranța ca neam. La acest moment PRO România este singura soluție reală pentru țară și de aceea vă chem pe toți ieșenii alături de mine și colegii mei, promițând că voi fi vocea corectădin Senatul României, care va lupta nu pentru interese politice, ci pentru această regiunesărăcită și uitată de cei de la București.

Acest 1 Decembrie ne-a găsit distanțați și dezbinați de lupte politice, marcați cu toții de teama legată de situația medicală și economică în care ne-a adus echipa lui Ludovic Orban. Dacă vom continua așa, lucrurile doar se vor înrăutăți, însă mai sunt câteva zile pentru a lua acțiune ca să salvăm corabia ce a început deja să ia apă.

Regele Mihai I a dat o lecție spunându-ne ceva simplu: ,,Copiii şi tinerii ţării au astăzi o viaţă fără graniţe. În faţa computerelor sau călătorind pe cinci continente, fără niciun complex de inferioritate, ei sunt acea parte a României care ne aşază la nivel de egalitate cu orice altă ţară a lumii”. Deși sunt de acord, cred că tocmai acesta este motivul pentru a-i aduce înapoi acasă și pentru a construi un viitor stabil pentru neamul românesc. Trebuie să lucrăm împreună pentru un viitor durabil, dar nu cu guvernanții actuali, prizonieri ai unor interese vremelnice.

Văd 6 Decembrie drept un moment al speranței și al renașterii, prin puterea democratică a votului, pentru a ne lua România înapoi din mâinile politrucilor de la putere, care nu dovedesc nici respect și nici grijă față de cetățeni. Avem o armă a înțelepciunii: Votul. Dăm un test al maturității în vremuri de cumpănă.

Este ziua când votul românilor și al ieșenilor pot da PRO România ocazia să înlăture nedreptățile suferite după măsuri luate în pripă de necunoscători și să punem în aplicare programul anticriză pe care îl avem deja pregătit, pentru a reda demnitatea și normalitatea în viețile tuturor.

Pe 6 Decembrie alege PRO România!