ÎPS Teofan va săvârși parastasul Danielei Șfaițer, iar Parohia Vorona va sluji până la înmormântare

818B3C88-69C5-429E-BB13-84879C77AE71

În aceste zile grele pentru comunitatea Voronei și pentru familia Șfaițer, îndurerați fiind de plecarea la cele veșnice a doamnei Daniela, suntem încă din primele clipe alături cu sufletul și cu tot ce ne stă în putință pentru săvârșirea tuturor rânduielile creștinești.

Din seara zilei de Duminică, 04 decembrie, începând cu orele 18, doamna Daniela este depusă la biserica parohiei noastre, Vorona Centru, cu hramul Sfinților Constantin și Elena, ușor fiind de localizat, în vecinătatea Primăriei Vorona. Biserica va fi deschisă continuu, zi și noapte, până la înmormântarea dumneaei.

În fiecare zi, începând cu ora 8.00 se va săvârși Sfânta Liturghie, iar seara, la orele 18.00, se va săvârși rânduiala Stâlpilor în sobor.

Marți, pe 6 decembrie, de Sfântul Ierarh Nicolae, la orele 16.00 va fi prezent în mijlocul nostru Părintele Mitropolit Teofan pentru un Parastas și Dezlegare.

Înmormântarea se va săvârși tot aici, la Parohia Vorona Centru, în ziua de joi, 8 decembrie, începând cu ora 12.00, după Sfânta Liturghie.

Să rugăm pe Bunuțul Dumnezeu ca să ierte și să odihnească sufletul roabei Sale Daniela, iar familiei îndoliate, atât cea restrânsă a celor apropiați, dar și celei extinse a comunității familiale voronene, să ne picure balsamul consolării și mângâierii în suflete și în inimile zdrobite de durere!
Să purtăm în rugăciune sufletul doamnei Daniela cel puțin în măsura în care dumneaei a ales să ajute și să sprijine pe toți cei care au avut nevoie oarecând. Dragostea se întoarce și astfel se transmite și se înmulțește spre binele oamenilor și slava lui Dumnezeu.