IPS Teofan: „Sa ne ingrijim pentru sanatatea proprie ca este scumpa!”

teofan-tratament-inimi-coronavirus

Anul 2021 vine cu un mesaj din partea ÎPS Teofan, arhepiscopul Moldovei si Bucovinei. Credinciosii sunt indemanti sa se ingrijieasca de sanatatea lor si sa fie mai apropiati de cei din jur.

Anul care tocmai a sosit sa ne gaseasca impreuna si alaturi de Dumnezeu. Dat fiind faptul ca pandemia de coronavirus ne-a schimbat, indepartarea de Biserica se simte, iar Mitropolitul Teofan indeamna la apropiere de Dumnezeu pe toti credinciosii.

IPS Teofan – Mitropolitul Modovei si Bucovinei: „Sa fie un rastimp de mai mult curaj, de mai multa apropiere de Dumnezeu. De mai multa apropiere si a celorlalti. Sa ne daruiasca Dumnezeu putere. Zile bune, sau mai putin bune sa fie traite de noi, de biserica, de familie, de parohia noastra, de manastirea noastra de tara, de lume. Sa fie traite cu mai multa determinare in adevarul ca Dumnezeu nu ne lasa, ca Maica Domnului nu ne paraseste”.

In acesta an, sa dam importanta sanatatii, avand experienta anului trecut care ne-a surprins cu o pandemie cumplita.

IPS Teofan – Mitropolitul Modovei si Bucovinei: „Sa fim mai aproape unii de altii, sa ne ingrijim pentru sanatate proprie ca este scumpa si importanta. Si de sanatatea proprie si de ocrotirea celor din jurul nostru. Fie una sau alta, numele domnului sa fie binecuvantat si azi si maine si inveci de veci. Amin!”