IPJ Iași scoate la concurs 31 de posturi de agenți și ofițeri de poliție

ofiter

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi scoate la concurs 31 de posturi de agenți și ofițeri de poliție, prin încadrare directă.

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 15 posturi de ofițeri de poliție şi 16 posturi de agenți de poliție.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile cazier judiciar, statistică și evidențe operative, comunicații și informatică, logistică, pregătire profesională, reținere și arestare preventivă, rutieră, secretariat, documente clasificate și arhivă, investigații criminale, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor, structura de securitate şi resurse umane.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://is.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.