IPJ Botoșani se delimitează de faptele de corupție ale polițiștilor de la Serviciul Rutier

1398926407Politia-rutiera-politist-1000x600

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani a transmis, joi, că se delimitează de comportamentul poliţiştilor de la Serviciul Poliţiei Rutiere anchetaţi de procurorii Naţionale Anticorupţie (DNA) într-un dosar de corupţie.

Oficialii IPJ au transmis un comunicat de presă prin care arată că au luat toate măsurile pentru ca activitatea Poliţiei Rutiere să nu fie afectată de reţinerea unui ofiţer şi a şase agenţi de poliţie acuzaţi de luare de mită.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la o anchetă DNA aflată în derulare, în care sunt vizaţi mai mulţi poliţişti din cadrul IPJ Botoşani, precizăm faptul că ne delimităm categoric de astfel de comportamente ca cele ale poliţiştilor implicaţi. De asemenea, conducerea IPJ Botoşani a luat măsurile necesare în vederea asigurării continuităţii serviciului la structura din care făceau parte poliţiştii implicaţi, fiind dispusă delegarea, implicit mutarea de la alte structuri, de poliţişti care corespund atribuţiilor specifice fişei postului”, se arată în comunicatul IPJ.