Ionuț Moșteanu: „Stă toată țara după PNL, să aleagă între USR și PSD”

ionut mosteanu

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, consideră că PNL și PSD sunt „înțeleși deja” și că negocierile dintre cele două partide sunt doar o parafare formală a acestei înțelegeri, conform declarațiilor sale de astăzi.

„Important este ca țara să fie guvernată, și stă toată țara după PNL, să aleagă între USR și PSD, între reforme cu USR și hoție cu PSD. Au decis să meargă cu PSD. De acum încolo discuțiile sunt între PNL și PSD și să vină cât mai repede în Parlament. Am pierdut cu toții două luni cu războaiele PNL. Klaus Iohannis nu este străin de aceste lucruri. Treaba trebuie rezolvată democratic în limite constituționale. Eu cred că sunt înțeleși deja și ce vedem acum la televizor este o parafare a acestei înțelegeri, înțelegerea a fost deja făcută. Suntem foarte aproape să ne trezim cu un ministru PSD la Justiție. Dar au mai rămas câțiva liberali autentici și poate asta e o speranță pentru liberali, a transmis Ionuț Moșteanu, la Digi24.

Ionuț Moșteanu a mai zis că pentru moment nu crede că este posibilă o coaliție între PNL și USR: „În viitor, dacă PNL cu o nouă conducere se va întoarce la ce au promis românilor și se pot uita în oglindă, ne putem așeza la masă. Dar viitorul ăsta nu îl văd prea aproape, pentru că văd ce au decis aseară”.