Ionel Arsene a fost dat in urmarire generala

arsene

Cel mai puternic om politic din judetul Neamt, Ionel Arsene este cautat acum de politisti dupa ce a fost condamnat la 6 ani si 8 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Presedintele Consiliului Judetean Neamt a savarsit doua fapte de trafic de influenta in perioada iunie – iulie 2015.

Poza acestuia a fost publicata pe site-ul Politiei Romane la sectiunea „Most Wanted” dupa ce Ionel Arsene nu a fost gasit la domiciliu de oamenii legii.

„La data de 10 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat de 51 de ani.Cel în cauză este condamnat de Tribunalul Bacău la o pedeapsă privativă de libertate, de 6 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, sentință rămasă definitivă prin decizia Curții de Apel Brașov. La acest moment se desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei în cauză”, a anuntat aseara IPJ Neamt.

Potrivit G4Media, Ionel Arsene ar fi plecat in concediu in Italia. De altfel, pe pagina acestuia de Facebook, ultima postare a politicianului este din data de 7 martie cand Arsene ii felicita pe salvamontistii din Neamt.