Investitiile Guvernului, in functie de originile ministrilor

guvern

„Cine imparte, parte-si face” este proverbul de mare actualitate in Romania zilelor noastre. Desi are doar o luna de cand se afla in Guvernul Dancila, bistriteanul Daniel Suciu nu si-a renegat judetul de bastina. Acesta a semnat astazi, cinci contracte cu finanţare europeană, în valoare totală de peste 20 de milioane de euro, de care vor beneficia Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, municipiul Bistriţa şi oraşul Beclean.

Promovat in functia de ministru al transporturilor de organizatia PSD Neamt, Razvan Cuc si-a inceput al doilea mandat cu o vizita pe un santier din Neamt unde a promis demararea lucrarilor la drumul expres Piatra Neamt – Bacau.

Si legatura dintre Darius Valcov si Slatina natala este una foarte stransa. Desi are o echipa de fotbal in Liga a patra, Slatina va beneficia de un stadion ultramodern.

Cat a stat la minister, bacauanul Lucian Sova a militat pentru autostrada Brasov – Bacau. Aceasta a intrat pe lista de prioritati a Guvernului si a trecut acum de votul Senatului.

16 milioane de euro au plecat de la bugetul statului si spre Teleorman, unde s-a gasit de cuviinta ca orasele Turnu Magurele si Alexandria sa beneficieze de doua stadioane moderne.