Investitii si in acest an la Miroslava

miroslava

An bun pentru comuna Miroslava, dupa ce mai multe proiecte de infrastructura au fost finalizate. S-au facut investitii in scoli, gradinite, parcuri si drumuri. Anul viitor va fi finalizat si mini mall-ul din centrul comunei.

Comuna Miroslava a investit anul acesta in infrastructura scolara, pentru a raspunde cererii tot mai mari din zona.

Dan Niță, primar comuna Miroslava: „Cel mai mare proiect pe care îl încheiem anul acesta este școala gimnazială Constantin Langa din Miroslava, cu un număr de 34 de săli de clasă, unde sperăm săa ducem toți copiii din învățămândul gimnazial din comună. Mai sunt grădinița de la Miroslava, creșa de la Miroslava, școala de la Proselnici, modernizarea vechii școli de la Proselnici, modernizarea vechii școli din Ciurbești, construcție de școală nouă la Uricani. În general, să știți că anul 2021 a fost un an eficient cu proiecte foarte multe, cu finalizare în vara anului 2021, iar unele lucrări până la sfârșitul anului 2021, până la sfărșitul lunii decembrie din 2021”.

Miroslava se lauda si cu singurele parcuri industriale din judet, in care se investeste permanent pentru a asigura facilitati companiilor dispuse sa-si mute afacerile aici.

Dan Niță, primar comuna Miroslava: „Am lucrat la cele două parcuri indusriale. Am asfaltat toate drumurile din Parcul Industrial 1 și este o mândrie pentru noi că am reuțit acest lucru, am asfaltat drumul comunal 25 care leagă localitatea Uricani, de la sensul giratoriu de la Uricani până la fabrica de Antibiotice. Creăm măsurile normale necesare pentru funcționarea parcului industrial 2, sperăm ca până la sfârșitul anului să fie gata”.

Miroslava a fost prima comună din România care a implementat un Parc Industrial. Totodată, în acest an, 3 firme de deszăpezire s-au ocupat de buna funcționare a traficului în zona comunei.