Investiții puternice ale Primăriei Suceava în infrastructura pentru sport

Baza-Sportiva-tip-1-lungu-28-dec-5_tn

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, miercuri, că se lucrează destul de bine la Baza Sportivă tip 1, care se realizează în zona Metro, în apropierea viitoarei Săli Polivalente a Sucevei. Baza sportivă cuprinde un gazon de dimensiuni UEFA, nocturnă și o tribună de 500 locuri.”În jurul acestui baze dorim să construim un stadion nou. Dacă va fi o iarnă blândă, până în vară poate fi finalizată această bază sportivă”, a declarat primarul Lungu.El a reamintit faptul că municipalitatea investește puternic în infrastructura pentru sport. Astfel, în acest an au fost finalizate lucrările la amenajarea de șantier de la Sala Polivalentă cu 5.000 de locuri.

Tot în 2022 a fost modernizată Sala de Sport de la Liceul Sportiv, s-a refăcut suprafața de joc și s-au făcut reparații capitale la Bazinul de înot de la Școala Generală nr.3.

”Am alocat și plătit în acest an peste un milion de euro pentru finanțarea activităților sportive, din care am achitat 3.000.000 lei echipei de handbal masculin și 2.500.000 de lei echipei de fotbal Foresta Suceava”, a mai precizat primarul Ion Lungu, care a urat mult succes sportului sucevean în anul 2023.