Investiții noi la Spitalul Clinic de Recuperare

recuperare

Un Centru de Robotica si Neuroreabilitare, inlocuirea sistemului de navigatie si echipamente noi pentru Clinica Orl, sunt doar cateva dintre investitiile care urmeaza sa se realizeze la Spitalul Clinic de Recuperare din Iasi. In acest moment, unitatea medicala trece prin reparatii capitale la instalatia electrica. De altfel,  pe parcursul anilor Spitalul de Recuperare a beneficiat de dotari si proiecte complexe pentru a putea oferi pacienţilor servicii medicale de foarte bună calitate.

”Am avut un buget de aproximativ  3 milioane de euro pe investitii, atat pe dotari cat si pe lucrari de reparatii capitale. In acest an continuam aceste planuri de investitii si speram si in finalizarea catorva proiecte cum ar fi reparatiile capitale la instalatiile electrice in tot spitalul, cum ar fi eficentizarea energetica sau sistemul de alarmare la incediu pe care speram la il terminam in acest an. In acest an s-au finalizat lucrarile pentru etajele  3, 4, si 5, tronsonul C, urmand ca in acest an sa facem reparatii la etajele  3,4 si 5 tronsonul E si A.”- a declarat Ec. Carmen Cumpăt, managerul Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi

Totodata, unitatea medicala deruleaza un proiect transfrontalier cu Republica Moldova- RoboMove prin care se va contrui Centrul de Robotică și Neuroreabilitare în incinta Spitalului Clinic de Recuperare Iași.

”Avem cateva in desfasurare, in evaluare si in curs de depunere cum ar fi “Oxigenul medical”, speram sa il depundem cu Primaria Municipiului Iasi, mai avem un proiect transfrontalier prin care dorim construirea  unei cladiri si dotarea cu echipamente “Robomove” si proiecte pe Erasmus.”- a declarat Ec. Carmen Cumpăt, managerul Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi

Lucrările de reparații capitale de la etajele 3, 4 și 5 din Corpul E si A al unității medicale, precum și cele de modernizare a instalațiilor electrice și a sistemului de alarmare la incendii sunt susținute cu fonduri alocate de la bugetul local.