Investiții în infrastructura rutieră din Comuna Miroslava. 12 străzi vor fi modernizate

Primăria intenționează să modernizeze prin asfaltare 12 străzi echipate cu rețea de canalizare, mai multe dintre acestea fiind pe lista celor mai solicitate lucrări de către miroslăveni.

La licitația organizată în acest sens au depus oferte tehnico-economice patru asocieri de firme, câștigătoare fiind declarată asocierea formată din SC Danlin XXL SRL (lider), SC Electroaxa SRL, SC Mihoc Oil SRL și SC Hidroterm SRL. Valoarea ofertei câștigătoare este de 24.378.409,92 lei (aproximativ 4,92 milioane euro), durata contractului fiind de 48 de luni.

Pe lângă asfaltare, lucrările vor implica și relocarea unor rețele electrice, trasarea de marcaje rutiere și aducerea la cotă a branșamentelor de gaze naturale. Lungimea totală a străzilor care vor fi modernizate este de 10,642 kilometri.

Proiectul este depus spre finanțare prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, procedura de licitație având o clauză suspensivă (ordinul de începere a lucrărilor va fi emis în funcție de asigurarea sursei de finanțare).

Ce străzi vor fi modernizate

Satul Valea Adâncă:
* Strada Iazului
* Strada Cornești
* Strada Prunilor

Satul Valea Ursului:
* Strada Emil Racoviță
* Strada Ion Creangă
* Strada Ionel Teodoreanu
* Strada Mihail Sadoveanu
* Strada Primăverii

Satul Ciurbești:
*Strada Neculai Hârțan

Satul Cornești:
* Strada Ciprian Porumbescu

Satul Uricani:
* Legătura dintre strada Eroilor cu strada Beldiman

Satul Miroslava:
* Strada Stadionului 

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!