Investiție privată dedicată karatiștilor de la Olympic Iași

sala karate

In plina pandemie si in plina suferinta a activitatilor sportive, clubul de karate traditional Olympic Iasi se poate mandri cu o noua realizare. Inaugurarea unei sali de antrenamente, o investitie privata dedicati tinerilor karatisti. Dupa ani de speranta si vise, fondatorul si presedintele clubului, Sensei Petronel Luca are acum cea mai mare realizare a carierei sale.  

La Iasi s-a inaugurat o sala dedicata mai multor sporturi de contact si nu numai. Presedintele Clubului Sportiv Olympic Iasi spune ca aici copiii pot veni sa se antreneze, sa invete principii corecte de viata, sa devina mai frumosi, mai puternici si mai pregatiti pentru viata.

Petronel Luca, presedintele clubului Olympic Iasi

Anul acesta, intr-un an greu pentru toata lumea, noi am reusit sa avem sala noastra proprietatre, sala Clubului Sportiv Olympic Iasi. Un an cu multa munca, un an cu mult efort, dar se vede ca atunci cand nu mai poti, mai poti un pic, asa asa cum spune arta martiala, dar foarte important ca am reusit iata sa cumparam si sa avem in proprietate o sala de sport a noastra amenajata zic eu la standarde normale, la standarde bune si frumoase in care copiii pot veni in sala sa se antreneze, sa invete principii corecte de viata, sa devina mai frumosi, mai puternici si bineinteles mai pregatiti pentru viata.

Pentru Petronel Luca, aceasta sala este cea mai mare performanta din cariera lui.

Petronel Luca, presedintele clubului Olympic Iasi

Ca performanta personala, cred ca este cea mai mare performanta pe care o poate avea un fondator si un presedinte de club. Chiar si ca performanta in viata, sa ai un loc unde sa poti sa faci ceea ce stii, ceea ce te pricepi, ce iti place cel mai mult, cred ca este cel mai important. Deci, din punct de vedere al performantei personale si al Asociatiei Clubului Sportiv Olympic, consider si cred ca anul acesta este unul chiar cu o performanta deosebita. Cand ma uit la aceasta sala imi creste inima si sunt mandru, pentru ca bineinteles am de ce.

Pentru urmatorii 5 ani, fondatorul isi doreste sa construiasca aici un complex sportiv de 1200 metri patrati functionali, dotat cu cel putin 3 sali de diferite structuri. Sala inaugurata este deschisa inclusiv altor structuri sportive.