Invazie de fotbaliști la FC Politehnica Iași

Sharing is caring!

Multi copii dar si jucatori straini se afla sub comanda lui Flavius Stoican, in tentativa de a-l convinge pe tehnician ca au valoare pentru Liga 1. Pentru acestia se gasesc cu greu echipamente de joc dar scopul scuza mijloacele. Stoican este in continuare nemultumit ca nu i se aduc jucatori de calitate, dupa ce au plecat Jo, Qaka si Platini. Pana acum, doar Flores a confirmat asteptarile in timp ce altii, desi semneaza contracte cu Iasul inca se afla in probe. Daca nu vor confirma, contractele sunt egale cu zero pentru ca nu vor fi inregistrate la LPF. In aceasta categorie intra si Mimoun, un mijlocas central cu cateva meciuri in liga secunda franceza. Cedric Mongongu este dorit in continuare in Copou, daca va scapa de problemele medicale. Un alt nume nou este Paul Parvulescu, venit pe filiera Ana Maria Prodan.

Pentru atac, Tibor Selymes il propune pe camerunezul Lewis Enoh. “Realitatea este ca suntem in urma cu transferurile, as fi vrut sa-i am in pregatirea din Turcia. Stiu ca nu este usor pentru ca suntem foarte atenti la transferuri. Realitatea este ca obiectivul este indraznet in acest moment cu toate ca noi ne dorim sa fim mai buni ca anul trecut. Dar este dificil. Ca omogenitate sunt doar cativa jucatori, ma refer la 13-14 fotbalisti pe care i-am avut si anul trecut” a declarat Flavius Stoican.
Vineri, Iasul va disputa un meci de verificare cu CSM Pascani. Jucatorii care nu vor confirma vor juca la echipa a doua a clubului. Tibor Selymes sustine ca sunt sanse ca aceasta sa debuteaza in noua editie a Ligii a treia.

shares