Învățătoare acuzată de furt și că joacă banii părinților la păcănele

inva

O învăţătoare de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, este acuzată că fură de mai multă vreme, înşală părinţii cărora le cere bani sub pretextul întrajutorării altor persoane, pe care însă îi joacă la păcănele, dar şi că îşi loveşte elevii, pe care-i lasă singuri în timp ce se duce la jocurile de noroc.

„Auzisem că este împătimită a păcănelelor, că obişnuieşte să se împrumute de la părinţi şi alte persoane şi nu mai dă banii înapoi”, a declarat directorul şcolii la care predă învăţătoarea.

Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, joi, 18 februarie, o echipă de control va fi prezentă la unitatea şcolară pentru mai multe verificări.  

Într-una din sesizările semnate de părinţi se specifică, printre altele: „Solicităm ca grup unit al părinţilor, excluderea fără echivoc, din această clasă, chiar din această unitate şcolară. Din păcate, menţionăm un aspect extrem de grav din punct de vedere comportamental al doamnei învăţător E.S. şi anume: agresiune atât fizică cât şi verbală şi, din nefericire, discriminare evidentă între copii”. Plângerea a fost depusă la conducerea şcolii.