Intervenție promptă a doi polițiști ieșeni pe DN 11, după ce un TIR a rămas oprit într-o curbă periculoasă, după ce bateria auto s-a descărcat

WhatsApp Image 2023-01-26 at 14.40.35

Zilele trecute, un echipaj al Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Iași format din doi polițiști se întorcea la sediu, de la Spitalul Penitenciar ,,Târgu Ocna”, unde internase o persoană, când a observat un tir oprit într-o curbă periculoasă fără niciun sistem de iluminare aprins.
Conștientizând riscul iminent de producere a unui accident rutier, polițiștii ieșeni au poziționat autospeciala cu semnalele luminoase în funcțiune, astfel încât să fie observați în timp util de ceilalți participanți la trafic și pentru ca aceștia să poată opri în condiții de siguranță, mai ales că partea carosabilă era acoperită cu polei.
Oamenii legii s-au deplasat de îndată la șoferul tirului, care le-a transmis că cel mai probabil bateria auto era descărcată.
Polițiștii ieșeni au luat rapid măsuri de dirijare și fluidizare a traficului rutier în zonă, până la sosirea unui echipaj din cadrul Serviciului Rutier Bacău, astfel nefiind înregistrat niciun incident.